De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Uitbating bistro Kessel

Omschrijving

Voor onze zaak in Kessel (tussen Lier en Herentals) zijn we op zoek naar een enthousiaste multitasker. We zoeken iemand die graag werkt, graag in teamverband werkt, vriendelijkheid naar klanten toe vooropstelt. We openen ergens in september een bistro / bakkerij met superveel ambitie verbonden aan een bestaand dier-en tuincentrum . Doel: bakkerij, broodjes,.. ontbijt, bescheiden kaart ‘s middags, namiddag pannenkoeken, vers ijs.  Openingsuren van maandag tot vrijdag van 7.00u tot 18.00u, zaterdag tot 17.00u, maar uren zijn overeen te komen.

Ons opzet is inclusie, samen werken met mensen met een beperking, workshops met lagere schoolklassen, .. het hoort er allemaal wat bij.

Wil jij onze ploeg versterken? Solliciteer dan nu met jouw motivatie en liefst cv en wie weet tot binnenkort voor een eerste kennismaking!

Jouw takenpakket:

keuken
bistro

Aanbod

Omdat deze bistro in opstartfase zit, krijg je de mogelijkheid om vanaf het begin mee te beslissen over aanbod, opzet, alle ideeën zijn welkom en bespreekbaar. Omdat we mensen met een beperking een dagbesteding aanbieden en jij met hen meehelpt, ligt het loonpakket voordeliger dan in de horecasector. Wat we vooral kunnen beloven, is een fijne werkplek en collega’s, waar eerlijkheid en eigen inbreng hoog in het vaandel worden gedragen. We zijn een heel ruimdenkend en flexibel team en gaan voor elkaar door het vuur. We helpen en ondersteunen waar nodig.

Hoe solliciteren?

Klik onderaan deze vacature op de fuchsia knop om snel & rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Detail informatie

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën