De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Parttime Zaalverantwoordelijke Yalla Yalla Antwerpen

Omschrijving

Hey! Wij zijn Hanne en Dalilah, en baten een gezellige Libanese foodbar uit in Gent. Binnenkort (lente 2021) openen we een tweede zaak in Antwerpen, Zurenborg. Op beide locaties zoeken wij een zaalverantwoordelijke voor 25 uur in de week. Yalla Yalla serveert heerlijke authentieke no-nonsens gerechten: Libanese mezze’s met een lokale twist en falafelwraps/bowls. Daarnaast bieden wij een gezellige plek om samen te komen, en hippe cocktails of Libanese wijntjes te drinken.

Profiel

De zaal- en barverantwoordelijke zal mee instaan in de bediening; de stock beheren van bar en zaal; het personeel beheer op zich nemen in overleg met de zaakvoerder, zaal- en barpersoneel opleiden.

Wij zoeken iemand met een hart voor horeca en met ervaring in zaal/bar horecawerk, stressbestendig en punctueel, die deel uit wil maken van een hecht team en die er met volle goesting steeds weer tegenaan knalt!

Het werkrooster wordt in overleg opgemaakt. Bedoeling is dat er 5 uur gewerkt wordt, 5 dagen per week, waaronder 1 of 2 weekenddagen. Welke dagen dat zijn, kan besproken worden,

Aanbod

Loon volgens barema’s. Wij bieden een kleine, maar hechte familie waar een fijne werksfeer hangt, en collegialiteit van groot belang is!

In Gent zal het contract worden aangevat wanneer de corona maatregelen worden opgegeven.

In Antwerpen zal het contract worden aangevat wanneer de renovatie werken voorbij zijn. Geschat: februari-maart 2021.

Hoe solliciteren?

Klik onderaan deze vacature op de fuchsia knop om snel & rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Detail informatie

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Momenteel online: