De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Parttime kok Midden-Oosterse keuken Antwerpen

Omschrijving

Hey! Wij zijn Hanne en Dalilah, en baten een Libanese foodbar uit in Gent. Binnenkort (lente 2021) openen we een tweede zaak in Antwerpen Zurenborg. Op beide locaties zoeken wij een parttime kok voor 25 uur in de week (daguren). Yalla Yalla serveert heerlijke authentieke no-nonsens gerechten: Libanese mezze’s met een lokale twist en falafelwraps/bowls.

Profiel

Wij zoeken een kok die overdag voor de bereidingen en mise en place zorgt. 5 uur per dag, 5 dagen per week. Uren kunnen vrij worden ingevuld. Wij zoeken iemand met ervaring in en kennis van de Libanese keuken. Midden-Oosterse roots is een pluspunt, maar geen vereiste. Essentiële vaardigheden zijn: netheid, kennis van de HACCP normen, punctualiteit, maar ook flexibiliteit en bovenal passie voor het vak.

Aanbod

Flexibele werkuren, loon volgens barema’s, een kleine, maar hechte familie waar een fijne werksfeer hangt, en collegialiteit van groot belang is! In Gent zal het contract worden aangevat wanneer de corona maatregelen worden opgegeven. In Antwerpen zal het contract worden aangevat wanneer de renovatie werken voorbij zijn. Geschat: februari-maart 2021.

Hoe solliciteren?

Klik onderaan deze vacature op de fuchsia knop om snel & rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Detail informatie

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Momenteel online: