De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Vacature horecamedewerkers (voltijds) Aalst

IGS Westlede is eigenaar en beheerder van de drie Oost-Vlaamse crematoria in Lochristi, Aalst en Sint-Niklaas. 51 steden en gemeenten maken deel uit van onze intergemeentelijke samenwerking (IGS). Per jaar verzorgen wij ongeveer 12.000 crematies, 3.000 rouwmaaltijden en 4.000 afscheidsplechtigheden voor alle levensbeschouwingen. Wij helpen jaarlijks de nabestaanden en 350.000 bezoekers van plechtigheden om waardig afscheid te nemen van een dierbare.

Voor onze vestiging in AALST zijn wij op zoek naar 2 horecamedewerkers (barema D1-D3), contractueel – voltijds

Heb je een hart voor horeca maar niet voor het laatavond-of zondagwerk?

Voor onze vestiging in Aalst zijn wij op zoek naar twee horecamedewerkers. Je verzorgt er samen met je collega’s de bereiding en bediening van de rouwmaaltijden en -recepties. Je zeer gevarieerde job omvat zowat alles je ontvangt en controleert de leveringen, bereidt de broodjesmaaltijden in de keuken, zet de zalen klaar en staat in voor de bediening van de gasten. Na het afruimen komt de vaat. Je zorgt ook dat onze gasten ontvangen worden in proper onderhouden ruimtes. Wij serveren ook warme maaltijden, in eigen keuken bereid door onze koks.

Je bent flexibel om altijd te werken op zaterdagen met een vrije dag in de week. Je bent vrij op zon- en feestdagen. Sporadische dienstverplaatsingen naar onze locaties in Sint-Niklaas en/of Lochristi kunnen voorkomen.

Profiel

Je bent discreet, beleefd en hebt een verzorgd voorkomen. Je kan zelfstandig taken uitvoeren. Klantvriendelijkheid is jouw belangrijkste troef, en je kan op piekmomenten het hoofd koel houden. (Basis)kennis in de keuken is geen vereiste maar een pluspunt. Een allround en polyvalente houding is het belangrijkste: een opleiding op de werkvloer wordt voorzien.

Aanbod

  • Voltijds contract van onbepaalde duur met loon volgens barema d1-d3. Daarnaast ontvang je maaltijdcheques van 8,00 euro bruto, eindejaarstoelage, 2de pensioenpijler 5%, woon-werkverkeer, fietsvergoeding en kledijvergoeding. Ook een hospitalisatieverzekering behoort tot je pakket.
  • Naast de wettelijke vakantie, krijg je nog 10 dagen extra betaald verlof + eventuele anciënniteitsdagen en 14 feestdagen.
  • Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor de duur van 1 jaar.

Selectieprogramma

  • Preselectie (woensdag 15/06 om 9u): bij een grote instroom van kandidaten wordt een preselectieproef voorzien waarbij op basis van gerichte en relevante vragen een selectie van de 10 hoogste scorende kandidaten wordt gemaakt. Deze preselectie zal plaatshebben in Aalst (Merestraat 169, 9030 Aalst).
  • Online psychotechnische proef (van 16/06 tot 19/06): online vragenlijst omtrent persoonlijkheid en prestatiemotivatie.
  • Schriftelijk/praktisch en mondelinge proef (woensdag 22/06 – uur nader te bepalen): Schriftelijk en praktische proef met functierelevante vragen en opdrachten, aansluitend een competentiegericht interview waarin verder wordt nagegaan in welke mate het profiel van de kandidaat overeenstemt met het profiel van de functie. Locatie: Merestraat 169, 9030 Aalst).

Interesse?

Solliciteer tot en met 1 juni 2022 via select@liantis.be met duidelijke vermelding van de functie waarvoor je solliciteert. Voeg een kopie van je cv, motivatiebrief en een recent uittreksel uit het strafregister toe. Voor meer details omtrent de functie en de vereisten kan u eveneens terecht via select@liantis.be. Neem ook een kijkje op https://westlede.be/medewerkers/.

Info over de zaak

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën