De nr. 1 jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures

Vaktechnisch Instructeur Kok (m/v/x)

Job Expired

Vaktechnisch Instructeur Kok (m/v/x) 643 keer bekeken

JOB DETAIL:

  • Provincies Oost-Vlaanderen

Ben jij de kok met het warme hart dat we zoeken?

Laat de stad door je aderen stromen bij het Dienstenbedrijf Sociale Economie. Bouw mee aan een stad voor alle Gentenaars via onderstaande taken.

Binnen het Dienstenbedrijf Sociale Economie (DBSE) wordt, vanuit verschillende themagebonden clusters, sociale tewerkstelling aangeboden. Dit kan binnen bouw, fiets, horeca, logistiek, openbaar domein en schoonmaak. We zoeken een vaktechnisch instructeur voor de cluster horeca. 

Je werkt in een team van twee of drie vaktechnisch instructeurs en dit in een personeels- of sociaal restaurant waar we een behoorlijk aantal couverts serveren. Liefde voor het vak, de gedrevenheid te werken voor mensen en werken in teamverband zijn essentiële competenties om jouw verhaal binnen DBSE te beginnen schrijven. Zowel bij de voorbereiding als het draaien van de service is de begeleiding, het laten groeien van doelgroepmedewerkers met een zeer verschillende achtergrond en ervaring fundamenteel.  Jouw passie voor koken is hét middel om de doelgroepmedewerkers mee te betrekken in het verhaal van DBSE.

Een geboren coach? Culinair-technisch sterk? Daarenboven overtuigd van de meerwaarde van sociale tewerkstelling?

Lees dan zeker verder, want deze job is iets voor jou!

Je bent een geboren coach:

  • Samen met collega-doelgroepmedewerkers streef je naar een degelijk en mooi resultaat. Hierin ben jij de motor en stuur je de medewerkers bij waar nodig;
  • Vanuit de goesting om mensen te doen groeien zoek je telkens naar de juiste manieren om mensen te motiveren, te stimuleren en zichzelf te overtreffen;
  • Zoals iedere goede coach laat je op het juiste moment de medewerkers los zodat ze zelfstandig aan de slag kunnen en klaar zijn om hun stap in het reguliere werkveld te nemen.

Technisch sta je stevig in je schoenen:

  • Binnen het Dienstenbedrijf Sociale Economie kom je als vaktechnisch instructeur terecht in het domein horeca;
  • Binnen je eigen domein ga je aan de slag met je technische bagage. Vanuit je eigen ervaringen en expertise ga je jouw kennis delen met de doelgroep medewerkers;
  • Samen met je collega-doelgroepmedewerkers ga je aan de slag en streef je naar een degelijk resultaat voor de verschillende klanten. Je bewaakt hierbij de kwaliteit van de geleverde werken;
  • Vanuit je eigen netwerk, intern en extern, zoek je naar nieuwe kennis en probeer je van daaruit opnieuw de gebruikelijke technieken te optimaliseren en te innoveren.

Je kan je inleven in het feit dat het niet voor iedereen gemakkelijk is om de reguliere arbeidsmarkt te betreden. Ideeën borrelen meteen bij je op en je wil hiermee aan de slag binnen onze organisatie. Je hebt begrepen wat sociale tewerkstelling inhoudt en je wil ermee aan de slag. Je hebt goesting om binnen het verhaal van sociale tewerkstelling iets te betekenen. Kortom, jij bent de kok met een warm hart die we zoeken!

Vanuit deze selectieprocedure worden verschillende mogelijke contracttypes aangeboden.

 

LEES MEER: op onze jobsite vind je alle informatie over de voorwaarden en ons aanbod en kan je je sollicitatieprofiel aanmaken. Solliciteren kan tot en met 6 juli via https://bit.ly/vtikok-1906-0607-20-an.

Vacature locatie

  • Deze vacature is vervallen!

Nieuwsbrief ontvangen?

TELLER

TRANSLATE