De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Verantwoordelijke broodjes/Saladbar – Diegem

Algemene beschrijving

The Den is een opkomende eetgelegenheid met sandwich- en saladebar, bestel- enafhaalservice en restaurant in het hart van het bedrijventerrein Park Lane in Diegem. The Den wordt geleid door een dynamische jonge ondernemer die van The Den een centrale ontmoetingsplek wil maken voor de medewerkers van de naburige bedrijven. Op die manier wil hij ertoe bijdragen dat de lunchpauze het hoogtepunt van de dag wordt.

Wij zijn op zoek naar uitbreiding van ons team op korte termijn met een verantwoordelijke voor onze broodjes- en saladebar, dagelijks van 9-10 uur. tot 14.00-15.00 uur (enige flexibiliteit wordt op prijs gesteld).

Wil je ons team komen versterken? Solliciteer dan nu met je motivatie en CV en wie weet zien we je snel voor een eerste gesprek!

Je takenpakket:

Je bent verantwoordelijk voor de broodjes en saladbar van The Den, het hippe lunch/restaurant gelegen op het bedrijvendomein Park Lane in Diegem.

Je zal meehelpen met de voorbereiding van bestellingen en uitlevering van broodjes en salades voor de nabijgelegen bedrijven, en zal tevens tijdens de middag instaan voor de instant bediening van mensen die langskomen voor een broodje, salade of soep.

We zoeken iemand met gevoel voor gastvrijheid, een positieve instelling en werkwilligheid. We verwachten dat je gestimuleerd wordt door je werk en door de waardering van klanten en je team. Verder verwachten we een flexibele instelling en bereidheid om problemen te benaderen en op te lossen.

Aanbod

Bovenal bieden we een flexibele en prettige werkomgeving, binnen een dynamisch team waar je veel kansen krijgt om jezelf te bewijzen.

Wij bieden je de mogelijkheid om mee te helpen om van The Den een begrip te maken in de regio Diegem/Zaventem/Brussel.

We bieden je een marktconforme verloning.

Hoe solliciteren?

Klik op de fuchsia button onderaan deze vacature om snel en direct te solliciteren bij de werkgever.

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsnaam: The Den

Locatie: Diegem, Culliganlaan 2J, Machelen, België

Info over de zaak

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën