De nr. 1 jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures

Zaalmedewerkers

Zaalmedewerkers 296 keer bekeken2 sollicitaties

JOB DETAIL:

  • Provincies Vlaams-Brabant

Omschrijving:

Ressorteert onder de zaalverantwoordelijke of de zaakvoerder. Geeft bestellingen door aan het buffet- en/of keukenpersoneel.

Doel:

Verkopen en bedienen van gerechten en dranken: mise-en-place, bedienen (plate-service),afruimen en afrekenen.

Hoofdtaken:

1. Voor de dienst:

– mise-en-place van de zaal: schoonmaak (mastiek) van zaalmateriaal of –

meubilair, schikt tafels en stoelen; legt linnen; plaatst drankenkaart,

onderleggers en asbak; decoreert tafels (tafelversiering, bloemen, e.a.)

– mise-en-place van het buffet, vult frigo’s aan met dranken bij ontstentenis

van buffetpersoneel

– mise-en-place voor koffie en toebehoren.

2. Tijdens de dienst:

– onthaalt klanten en neemt bestelling op van dranken en gerechten

– zet dranken en snacks klaar of geeft de bestelling door aan het

buffetpersoneel en bedient (ontkurken, inschenken)

– brengt de gerechten aan

– maakt de rekening op en ontvangt; controleert betalingsmiddelen

– doet de mise-en-place van de tafel voor volgende klant of de volgende

dienst

– ruimt de tafel af, brengt de glazen weg en wast ze af of geeft ze aan het

buffetpersoneel

– is permanent attent voor de noden van de klant; behandelt klachten.

3. Na de dienst:

– ruimt de tafels af en doet de mise-en-place voor de volgende dienst, haalt

dranken op en vult frigo’s aan bij ontstentenis van buffetpersoneel

– schikt en bergt het bedieningsmateriaal op; zorgt voor orde en netheid in de

zaal.

Aanbod :

Competitief salaris met mooie extra legale voordelen

Hoe solliciteren?

Klik onderaan deze vacature op de fuchsia knop om snel & rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Vacature locatie

Solliciteer nu Solliciteer via Facebook
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Connect with us

Nieuwsbrief ontvangen?

TELLER

TRANSLATE