De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Zaalmedewerkers Lier

NEW ADVENTURES ARE COMING…

Onze keuken is authentiek en puur met de nadruk op groenten en alles wat lokaal is. Ook de wijnen die we schenken, zijn zuiver en op een authentieke manier geproduceerd. We zijn we op zoek naar gepassioneerde mensen die meer willen dan louter keuken – en zaalwerk. Samen verleggen we continu onze grenzen wat betreft duurzaamheid, creativiteit en hospitality. We proberen de grens tussen keuken en zaal zo vaag mogelijk te houden om als één team te schrijven aan ons verhaal.

Front of house

Onze gasten komen natuurlijk om lekker te eten maar daar draait het niet alleen om. De contacten met het team in de zaal zijn zeker even belangrijk. Een spontane, gemoedelijke bediening zorgt ervoor dat onze gasten voldaan en tevreden buiten wandelen na elk bezoek.

  • Je bent enthousiast en spontaan. Je hebt een verzorgd uiterlijk. Je hebt oog voor detail.

  • Je bent gezegend met interpersoonlijke skills: je staat communicatief en empathisch sterk in je schoenen. Je werkt graag in teamverband.

  • Je hebt inzicht in de organisatie van een restaurant.

  • Basiskennis in wijn en andere dranken is een pluspunt. De motivatie om bij te leren, nog belangrijker.

  • Je hebt interesse in gastronomie. Je bent bereid om de keuken te helpen waar nodig.

 

We offer

  • Voltijds contract

  • Afwisselend 4 dagen / 5 dagen week:

    • Avondservice van dinsdag tot en met zaterdag (twee vrije zaterdagen per maand)

    • Middagservice op donderdag en vrijdag

    • Rustdagen zijn zondag & maandag

  • Vakantieperiodes: rond de kerstperiode twee weken en in de zomer twee weken

  • Klein, jong en dynamisch team

Info over de zaak

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën