De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Zaalverantwoordelijke

Ice Mountain Adventure Park is op zoek naar een zaalverantwoordelijke.

Elke dag van het jaar word je verwelkomd in een sfeervol & vernieuwd kader MET een panoramisch zicht op de Franse alpen. Wat moet een mens nog meer hebben?

Hoe ziet jouw dag er uit:

Je vlindert zowel naar de keuken als naar de zaal, lopen met 3 borden of meer is zoals een topsport en geen uitdaging meer voor jou. Als extra heb je hierbij een fitness abonnement uitgespaard.

Als verantwoordelijke geef je duidelijke instructies mee aan je team, zorg je mee voor de mise en place alsook een concrete taakverdeling. Net zoals in je eigen zaak zullen de bestellingen en stockbeheer opgevolgd moeten worden. Want…zeg nu zelf, zonder eten of drank kunnen we niet zitten hé.

Je weet als geen ander een team te coachen, dankzij jou en de collega’s verloopt alles vlot tussen de service en de bestellingen in de keuken. Je kan uiteraard een aardig mondje NL & FR.

Als coach weet jij uw team te motiveren en zorg je ervoor dat de reservatieplanningen op tijd en goed opgevolgd zijn. Je kickt op prestatiedruk, want daar zijn de eersten al!

Elke dag ga je er opnieuw tegenaan met jouw team en zorg je ervoor dat de klanten met een glimlach huiswaarts vertrekken. ’s Avonds kom je thuis en zie je nog maar eens een goeie recensie verschijnen over de kwaliteit van zowel de bediening en het eten. Het was alweer een goede dag! Krijg jij hier ook zo een voldoening van? Super!

Door jouw prestaties krijg je de kans om in je vrije tijd op onze skipiste eens te glijden of 1 van onze andere activiteiten te proeven.

Zie je het helemaal zitten?

Aarzel niet langer en bezorg ons jouw cv!

Detail informatie

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Momenteel online: