De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Zaalverantwoordelijke Oud-Turnhout

Omschrijving:

Priorij Corsendonk is een prachtig, eeuwenoud en beschermd monument. Het hotel bevindt zich op een uitgestrekt domein en de groene omgeving van de pittoreske Kempen, maakt van de Priorij niet alleen een oase van rust, maar ook een perfect uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers, en natuurliefhebbers. Daarnaast is de Priorij de locatie bij uitstek voor feesten, seminaries en teambuildings.

Momenteel zijn wij voor Priorij Corsendonk te Oud-Turnhout op zoek naar een gemotiveerde zaalverantwoordelijke met administratieve ervaring.

Jouw takenpakket:

Samen met onze huidige zaalverantwoordelijke sta je in voor de kwalitatieve en professionele bediening van onze gasten. Daarvoor zal je de mise-en place van de zaal superviseren, de tafeldekking overzien en leiding geven tijdens jouw service.

Daarnaast organiseer je de werkzaamheden in het restaurant en plan je de activiteiten van het zaalpersoneel rekening houdend met het aantal reservaties. Je zal uurroosters opstellen, een taakverdeling maken, richtlijnen geven en hiervoor de nodige administratie op orde brengen. Ten slotte ben jij het aanspreekpunt voor zowel onze gasten als ons bedienend personeel.

Aanbod

Je werkt op een prachtige en rustgevende locatie in de Kempen
Je komt terecht in een jong en enthousiast team
Een leuke, uitdagende functie binnen een dynamische en groeiende organisatie
Een aantrekkelijke en correcte verloning volgens PC 302 Horeca met extralegale voordelen

Hoe solliciteren?

Gelieve uw CV en motivatie te mailen naar personeel@corsendonkhotels.com

Info over de zaak

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën