De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Zaalverantwoordelijke Turnhout

Functie

  • Je bent verantwoordelijk voor de supervisie en organisatie van een top bediening in de zaal of bij een evenement.
  • Je vindt het geweldig om de gasten te verwelkomen en zorgt voor een gepaste sfeer en dienstverlening.
  • Als echte People manager ben je beschikbaar voor je team en weet je als geen ander hoe ze te motiveren en te sturen.
  • Organiseren zit je in het bloed zodat je ook in drukke situaties overzicht kan houden en verantwoordelijkheden kan nemen.
  • Je bent vastberaden, flexibel en denkt als een ondernemer.

Profiel

Je hebt  in de praktijk al minstens 3 jaar zaal- en gastronomische ervaring kunnen opbouwen. Bovenal is horeca jouw passie! Je bent een echte foodie en heb uitgebreide kennis van wijn. Dit straal  je uit naar je team en klanten.  Je wil voortdurend bijleren en hebt interesse en ambitie om steeds ruimere verantwoordelijkheid te nemen.
Mensen omschrijven jou als een optimist, zo eentje waarbij het glas steeds halfvol is. Jouw motivatie, drive en energie zijn aanstekelijk. Voor jou zij er weinig problemen maar vooral oplossingen.

Aanbod

Stabiele en stand vaste positie: We werken met een vast, stabiel en aangenaam team collega’s, dit zowel in de zaal als in de keuken. We bieden dan ook een contract van onbepaalde duur met flexibele werktijden.
Doorgroeimogelijkheden : Ondernemende medewerkers krijgen alle kansen om hun ambities te realiseren en dus ook te evolueren binnen ons bedrijf.

Mooie verloning die jij verdiend.Voel je je aangesproken? Dat treft want wij zijn op zoek naar een gemotiveerd en goedlachs talent.

Info over de zaak

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën