De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Zelfstandig uitbater Beringen

Omschrijving

Het Ontmoetingscentrum De Buiting maakt deel uit van de culturele infrastructuur van de stad Beringen. Het gebouw omvat o.a. een polyvalente podiumzaal, 2 polyvalente ruimtes en diverse vergader- en hobbylokalen.

De cafetaria en conciërgewoning zijn gelegen aan de achterzijde van het gebouw, grenzend aan de speeltuin. Ze zijn zowel toegankelijk via het Ontmoetingscentrum als via een aparte ingang.

De cafetaria + conciërgewoning omvatten o.a. volgende elementen:

  • Een verbruikszaal met buitenterras
  • Een bierkelder
  • Een aanpalende conciërgewoning bestaande uit living, twee slaapkamers, een keuken, een badkamer
  • Een garagebox

Jouw takenpakket:

De cafetaria in OC De Buiting dient op een dynamische, commerciële en professionele manier te worden uitgebaat.

Van de nieuwe uitbater wordt verwacht dat vanaf datum van ondertekening van de concessieovereenkomst de uitbating van de cafetaria in OC De Buiting en de conciërgefunctie in OC De Buiting ingaat.

De concessiehouder staat in voor de bediening van dranken zowel in de cafetaria als in de vergaderlokalen.

De cafetaria dient, behoudens een eventuele wekelijkse sluitingsdag, dagelijks geopend te zijn in functie van de activiteiten die plaatsvinden in het Ontmoetingscentrum. Een eventuele sluitingsdag dient in overleg met het stadsbestuur afgesproken te worden. Bij activiteiten in de grote zaal en andere belangrijke culturele activiteiten moet de cafetaria steeds geopend zijn. Deze activiteiten worden bepaald in overleg tussen de uitbater-concessiehouder en de stedelijke cultuurdienst.

De concessiehouder neemt ook de functie van conciërge in het gebouw waar. Hij/zij staat o.a. in voor het openen en sluiten van de deuren, het controleren van de ramen na sluitingstijd, het doven van de lichten en eventueel bij afwezigheid van personeel en indien nodig het klaarzetten van lokalen en/of materiaal.

Alle modaliteiten voor de uitbating en conciërgefunctie, samen met de rechten en plichten van de partijen, worden nader omschreven in de modelconcessieovereenkomst via de link: https://beringen.hro.be/job.php?id=381.

Aanbod

De concessiehouder wordt voor de zelfstandige uitbating een horeca gelegenheid en conciërgewoning ter beschikking gesteld bestaande uit volgende elementen:

  • Een verbruikszaal met buitenterras
  • Een bierkelder
  • Een aanpalende conciërgewoning bestaande uit living, twee slaapkamers, een keuken, een badkamer
  • Een garagebox

Hoe solliciteren?

Het lastenboek met procedure voor de toewijzing van de concessie, een ontwerp van concessievoorwaarden en een omschrijving van cafetaria De Buiting en de conciërgewoning is terug te vinden via de link https://beringen.hro.be/job.php?id=381 . Een waardebepaling/plaatsbeschrijving is tevens beschikbaar en kan worden opgevraagd via mail bij Jonathan Vaes via jonathan.vaes@beringen.be. Voor meer informatie of een bezichtiging gelieve contact op te nemen met Jonathan Vaes via jonathan.vaes@beringen.be.

Kandidaturen moeten toekomen op de Stad Beringen overeenkomstig de bepalingen en modaliteiten van het lastenboek uiterlijk op maandag 23 mei 2022 om 18.00 uur.

Info over de zaak

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature
Email Me Jobs Like These
Showing 1–0 of 0 jobs

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën