Dé jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures

FAQ

WERKGEVERS

Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Contacteer dan onze support.

Het plaatsen van vacatures op www.horeca-team.be is volledig GRATIS voor horeca ondernemers. Start hier.

Je kan er wel voor opteren om je vacatures te upgraden door ze bv. bovenaan in de jobfeed & zoekresultaten in de kijker te zetten (14, 21 of 42 dagen) en ze te laten promoten op onze social media kanalen (>5000 volgers uit de sector). We hebben ook een pakket waarbij je je bedrijf in de kijker stelt en waarbij je de mogelijkheid tot ‘spontaan solliciteren’ activeert. Meer info & prijzen: klik hier.

Uitzendkantoren en wervings- en recruteringskantoren kunnen geen gratis vacatures plaatsen. Hiervoor hebben we speciale pakketten. Klik hier voor meer info.

Je kan je gratis vacatures upgraden met een BOOST-pakket: hiermee zetten we ze bv. steeds bovenaan in de jobfeed & zoekresultaten (14, 21 of 42 dagen) en we promoten jouw vacature op onze social media kanalen (>6000 volgers uit de sector). We hebben ook een pakket waarbij je je bedrijf in de kijker stelt en waarbij je de mogelijkheid tot ‘spontaan solliciteren’ activeert.

Klik hier voor meer info.

Uiteraard kunnen uitzendkantoren, wervings- en recruteringskantoren ook vacatures plaatsen. Dit kan evenwel niet gratis. Hiervoor hebben we speciale pakketten. Klik hier voor meer info.

Je hoeft geen account aan te maken om vacatures te plaatsen. Mail ons gerust de inhoud van je vacature en wij plaatsen ze Gratis online.

Log in op je profiel. Ga naar bedrijfsprofiel en onderaan kan je klikken op verwijder mijn account. Let op: deze bewerking is onomkeerbaar.

Rechts bovenaan klik je op registreren. Je vinkt aan dat je een werkgever bent en na het invullen van enkele basisgegevens kan je meteen aan te slag om een vacature aan te maken.

Je ontvangt per mail een melding van elke sollicitatie. Je kan alle sollicitaties beheren via je dashboard bij ‘sollicitaties beheren‘.

Je kan snel en duidelijk vacatures nalezen en beslissen om ze af te wijzen of om de kandidaat een bericht te sturen dat zijn/haar vacature ‘gunstig werd beoordeeld‘.

Hiermee engageer je uiteraard nog niet tot een contract, maar geef je wel aan dat je de kandidaat zal contacteren voor meer info of voor een kennismaking. Je kan de kandidaat ook een mail zenden vanuit je dashboard en je hebt ook een overzicht van de contactgegevens van alle sollicitanten.

Neen, als StepStone partner importeren wij al hun horeca vacatures in real time op onze website. Er is geen uitwisseling van jobs.

Om onze site spamvrij te houden worden de IP adressen van de meeste landen geblokkeerd. Enkel  (de ons omringende) europese landen krijgen toegang. Indien je bijvoorbeeld in het buitenland op reis zou zijn of indien je IP adres vanuit het buitenland zou gegenereerd worden, kan je mogelijks een security-page te zien krijgen en kan je de site niet gebruiken. Je kan ons altijd contacteren om je IP adres alsnog vrij te geven.

WERKZOEKENDEN

Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Contacteer dan onze support.

Neen, iedereen kan online solliciteren.

Het GRATIS registreren heeft wel veel voordelen: dan worden je contactgegevens bewaard voor alle eventuele volgende sollicitaties. Tevens kan je je sollicitaties herbekijken en beheren. Je kan ook afzien van een sollicitatie en ze online terug intrekken. Je kan je ook aanmelden voor ‘stuur mij jobs‘. Dan ontvang je op tijdstippen naar keuze de meest recente jobs die beantwoorden aan jouw instellingen. Je kan ook werkgevers volgen en vacatures bewaren als favoriet.

Rechts bovenaan klik je op registreren. Je vinkt aan dat je een werkzoekende bent en na het invullen van enkele basisgegevens kan je meteen gebruik maken van de vele gratis opties.

Onderaan elke vacature kan je een knop ‘ik wil solliciteren‘ vinden. Je hoeft hiervoor niet geregistreerd te zijn. Mits invullen van je contactgegevens, het omschrijven van je motivatie en/of opladen van een CV kan je meteen solliciteren.

Je kan je ook GRATIS registreren als kandidaat en dan worden je contactgegevens bewaard voor alle eventuele volgende sollicitaties. Tevens kan je je sollicitaties herbekijken en beheren. Je kan ook afzien van een sollicitatie en ze online terug intrekken. Je kan je ook aanmelden voor ‘stuur mij jobs‘. Dan ontvang je op tijdstippen naar keuze de meest recente jobs die beantwoorden aan jouw instellingen. Je kan ook werkgevers volgen en vacatures bewaren als favoriet.

Je kan al je sollicitaties beheren via je dashboard bij ‘sollicitaties beheren‘.

Daar kan je de status raadplegen. Ofwel heeft de werkgever jouw vacature afgewezen ofwel heeft hij ze gunstig beoordeeld en zal je eerstdaags gecontacteerd worden voor een gesprek. Let wel dat het mogelijk is dat niet alle sollicitaties zullen behandeld worden door de werkgever. Sommige vacatures zijn immers erg populair. Je kan er steeds van uit gaan dat de werkgever jou zal contacteren. Het rechtstreeks contacteren van de werkgever met vragen omtrent jouw sollicitatie is niet aan te raden.

Je kan ook een sollicitatie opnieuw verwijderen.

Log in op je profiel. Ga naar ‘mijn profiel‘ en onderaan kan je klikken op verwijder mijn account. Let op: deze bewerking is onomkeerbaar.

Om onze site spamvrij te houden worden de IP adressen van de meeste landen geblokkeerd. Enkel  (de ons omringende) europese landen krijgen toegang. Indien je bijvoorbeeld in het buitenland op reis zou zijn of indien je IP adres vanuit het buitenland zou gegenereerd worden, kan je mogelijks een security-page te zien krijgen en kan je de site niet gebruiken. Je kan ons altijd contacteren om je IP adres alsnog vrij te geven.


Nieuwsbrief ontvangen?

TELLER

TRANSLATE