De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

De Winning maatwerk vzw

Follow
Over de zaak

De Winning is een sociale, inclusieve onderneming. We streven naar een arbeidsmarkt waar plaats is voor iedereen. Ook mensen met een verstandelijke beperking, met psychosociale problemen, met een taalachterstand … Kortom, iedereen die niet zomaar op de reguliere arbeidsmarkt terechtkan. Maar wel bij ons.

Wat doen we zoal? Onze activiteiten spitsen zich toe op natuur- en groenbeheer, biologische land- en tuinbouw, voeding en distributie, en horeca. Daarin stellen we 350 contractuele medewerkers, 40 arbeidszorgmedewerkers en 100 personen in opleidingstrajecten tewerk. We begeleiden en coachen hen, zodat ze hun talenten en arbeidskansen ontplooien.

Korte keten, van zaadje tot op het bord
Op ons biologische land- en tuinbouwbedrijf in Lummen melken onze medewerkers de koeien en telen ze wel 60 soorten groenten en fruit. De opbrengst verwerken we zelf in onze keuken en bakkerijen tot lekkere groentetaarten, soep, ijs, confituur, pizza’s, stoofvlees, en veel meer.

Onder het merk KarWij brengen we al onze producten en diensten die met voeding te maken hebben tot bij de consument. Daarbij laten we niet alleen groenten, fruit en vee groeien. Maar ook mensen. KarWij werkt immers met mannen en vrouwen die net zo hard willen groeien als de groenten in hun biotuin.

De producten uit onze keten bieden we aan in ons eigen ecosysteem van hoevewinkel en horeca. Zo slagen we erin om voeding van het zaadje in de grond tot je bord op de tafel te brengen.

Duurzame horeca
Op de kaart in de bistro’s vind je eerlijke en smaakvolle producten volgens het principe van de korte keten. De groentjes komen uit onze eigen biotuin, het vlees van onze biologisch geteelde dieren, en onze leveranciers zijn bij voorkeur lokale boeren. Voedsel dat met liefde en vakmanschap werd geteeld en klaargemaakt, van het veld tot op je bord. In de bistro’s (Bistro Bovy in Heusden-Zolder, bistro de borre in Bierbeek, Eetkafee De Winning in Lummen en koffiehuis ComPani in Houthalen-Helchteren) kan je genieten van lekkere gerechten én van de wetenschap dat je met elke hap bijdraagt aan meer kansen voor meer mensen.

Een hart voor mens en natuur
De Winning onderneemt met respect voor de mensen en de wereld, lokaal verankerd, met eerlijke voeding. Het merk KarWij is dan ook meer dan een label. Het is de garantie voor duurzame, eerlijke, integere en gezonde voeding.

Ontdek het allemaal op www.dewinning.be.

 

 

This company has no active jobs