Dé jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures

Blauwe Regen 46 keer bekeken

Volgen
Info over de werkgever
Blauwe Regen is ontstaan in 1978 als tennisclub en heeft sindsdien een hele metamorfose doorgemaakt.
Zo beschikken wij sinds najaar 2018 over een modern en luxueus afgewerkt eventcentrum met feest- en vergaderzalen.
In het sportcentrum bent u welkom voor het beoefenen van tennis, zowel in- als outdoor, squash, zaalvoetbal, volleybal, badminton en hockey. In de bistro en bij goed weer op het terras kan u voor of na het sporten genieten van een hapje en een drankje. U bent er vanzelfsprekend ook zonder sportoutfit welkom!
In het gloednieuwe eventcentrum met feest- en vergaderzalen bent u aan het juiste adres voor de organisatie van verjaardagen, huwelijken, communie- en doopplechtigheden, rouwmaaltijden, vergaderingen, conferenties, productvoorstellingen, teambuildings, … U wordt ondersteund bij de organisatie van het event van A tot Z door een professioneel en gemotiveerd team.
Wij hopen u van harte op een dag te mogen ontvangen en verwelkomen bij Blauwe Regen in Mortsel. Gelegen op enkele minuten van de ringweg van Antwerpen. We zijn tevens perfect bereikbaar met het openbaar vervoer op de Liersesteenweg (tram en bus). Mensen die met de wagen of de fiets komen, kunnen hun voertuig of fiets veilig stallen op onze ruime privé-parking.

Blauwe Regen heeft 1 job online geplaatst

Werkgever
Connect with us

Nieuwsbrief ontvangen?