De nr. 1 jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures

BRABOHOEVE BV 404 keer bekeken

Volgen

BRABOHOEVE BV heeft 2 jobs online geplaatst

BRABOHOEVE BV

Info over de werkgever

“DE ESSENTIE VAN HET PURE”

Pure smaken in een uitnodigende omgeving voor een authentieke en onbezorgde beleving. Brabohoeve staat voor genieten van de eenvoudige zaken in het leven. Van heerlijke momenten, een lekker glas en PURE ingrediënten die met passie bereid zijn.

“GENIETEN VAN DE HEERLIJKHEID VAN EENVOUD”

Eigen aan Brabohoeve is Christophes liefde voor streekeigen ingrediënten. Die passie werd gevoed in het Hof van Cleve. Na 7 jaar onder het goedkeurend oog van leermeester Goossens neemt hij vandaag zelf de leiding in de keuken. “Ik heb heel veel geleerd in het Hof van Cleve, bij uitstek het oog voor detail. Elk onderdeel klopt. Niet een beetje, maar helemaal. Brabohoeve is onze bescheiden vertaling van die filosofie: terug naar de eenvoud met aandacht voor elke component, zowel in de keuken als in de beleving.”

“DE BRABOHOEVE IS DE AUTHENTIEKE DORPSKROEG, DE STIJLVOLLE HOTELLOBBY GECOMBINEERD MET EEN GERICHTE PRODUCT KEUKEN”

Brabohoeve is niet in één vakje te stoppen. Dat is net het unieke aan het verhaal. “Beschouw het als de combinatie van een authentieke dorpskroeg, met een pure keuken in een stijlvolle omgeving: een plek waar je altijd welkom bent, waar je weet dat het lekker is en waar niets moet, maar alles kan.”

Nieuwsbrief ontvangen?

TELLER

TRANSLATE