De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

De Pastoor van Vremd

Follow
Something About Company

Wij zijn opzoek naar iemand die ons team zoals hier boven vermeld voltijds kan komen versterken.
Aangezien we momenteel maar met één vaste kracht in de zaal werken zijn we opzoek naar iemand die reeds ervaring heeft. Verder werken we veel met flexi’s en studenten.
Voorlopig zijn we enkel ‘s avonds geopend maar met de zomer in het vooruitzicht willen we ‘s middags graag weer openen. Met de middagen geopend werken we met een service coupé.
Daardoor is het wel zinvol om of te wel over een wagen of dergelijke te beschikken. Met het openbaar vervoer zijn we iets moeilijker bereikbaar.

Na al het praktische.. Wie zijn wij?
Wij zijn Tom en Charlotte,
Tom is al bijna elf jaar trotse eigenaar van de zaak en staat in voor de boekhouding, administratie en een hele belangrijke de zaal en de bediening zelf. Charlotte is zeven jaar geleden begonnen als zaalverantwoordelijke maar dankzij haar opleiding restaurant-keuken is zij op dit moment de chef in de keuken.
De zaak is een oude pastorie die een 15 jaar geleden omgevormd is tot restaurant. Prachtig pand met een schitterende tuin. Kortom, een leuke werkplek! We zijn vooral een zomerzaak en we serveren klassieke frans-belgische gerechten met een twist. Maar zetten graag in op onze suggesties die ongeveer maandelijks veranderen.

We zoeken naar iemand die gemotiveerd is, niet vies is van hard werken, leidinggevend, klantvriendelijk is,..

This company has no active jobs