Dé jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures

Diverso in Westerlo 670 keer bekeken

Volgen

Deze werkgever heeft nog geen jobs gepubliceerd

Diverso in Westerlo

Bedrijf

Info over de werkgever

Diverso is gelegen in hartje Westerlo op de Grote Markt. Stap voor stap is deze zaak gegroeid, gestart als kookstudio dan verder uitgebreid met een private dining room en vandaag een hedendaags restaurant met een Italian touch.

De sfeer bij Diverso is gemoedelijk en gezellig in een gerenoveerde voormalige bakkerij uit 1936. De industriële look van het pand werd behouden en kreeg een warm en modern interieur. Achteraan is er de open keuken en gasten genieten ook bij zonnig weer op het stadsterras.

De roots van chef Eros verraden uiteraard zijn kookstijl. Hier wordt Italiaans gekookt zonder complexen maar altijd in een verfijnde verzorgde uitvoering. De chef legt de nadruk op kwalitatieve ingrediënten en diepgaande smaaksensaties. Op de kaart geen gewone pasta’s maar verse huisgemaakte pasta’s, seizoensgebonden suggesties en een menu met creatieve variaties op de gekende Italiaanse klassiekers. ’s Middags is er een lunchmenu, naast de gevarieerde à la carte is er ook een driegangenmenu met keuzes van de chef en voor de pastaliefhebbers is er ook een pastadegustatie (in vier gangen).

In de zaal zorgt gastvrouw Liesbeth samen met haar team voor de bediening. Het spreekt voor zich dat ze ook schitterende Italiaanse wijnen combineert bij de gerechten van Eros.

Nieuwsbrief ontvangen?

TELLER

TRANSLATE