De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Kaasmeester Van Tricht

Follow
Something About Company

De winkel van Kaasaffineurs Van Tricht is meer dan een kaaswinkel alleen. Het is een speciaalzaak die originele en kwalitatieve producten aanbiedt. Van pure verwondering weet je niet waar eerst kijken. Oorsprong en ambacht zijn cruciaal. Het voltallige sympathieke winkelpersoneel vertelt je maar al te graag de details.

KAASTOOG

De kaastoog van maar liefst 11 meter lang is impressionant en overzichtelijk. Belgische kazen nemen een prominente plaats in ons assortiment in, maar je kan ook kiezen uit internationale kazen. Onze vriendelijke winkeldames helpen je maar al te graag.

Aan de andere kant heb je een charcuterietoog met dagsuggesties en specialiteiten om mee naar huis te nemen. Wil je graag onmiddellijk van de exclusievelekkernijen genieten, dan kan dat in de aansluitende degustatieruimte: Frédéric’s cheese & wine bar. Ook manlief kan daar een koffie drinken terwijl mevrouw de boodschappen doet (of andersom natuurlijk).

Zin in een rustig moment met een glaasje kwaliteitswijn? Ontbijt je graag in stijl? Is je meeting uitgelopen en heb je geen tijd meer gehad om te lunchen? Dan is Frédéric’s cheese & wine bar een fantastische plek voor jou.

WIJNBAR

Deze wijnbar maakt deel uit van de kaaswinkel van Kaasaffineurs Van Tricht in Antwerpen. Je kan hier alles eten en drinken wat je ook in onze winkel vindt. Afgescheiden door een gordijn zit je niet regelrecht in de winkel, maar hoor je nog wel het gezellige geroezemoes van klanten die bestellingen doorgeven.

Dankzij de grote ramen en de hoekligging geniet je in onze wijnbar van veel lichtinval, groene stukken op de Fruithoflaan en kan je onbekommerd ‘mensjes kijken’. Er is plaats voor 15 personen en in de zomer is het zalig genieten op het terras (24 plaatsen).

Kaasmeester Van Tricht heeft 1 job online geplaatst