De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Las Mañas

Follow
Something About Company

Spaans restaurant in Antwerpen sinds 1972.

Het Antwerpen van de jaren 70 had alles. Of toch bijna alles, want een plek waar de vele bezoekende Spaanse zeemannen en chauffeurs konden genieten van hun authentieke keuken, was nergens te vinden. Dat vonden ook Andrès en Teresa, en daarom openden ze hun eigen restaurant: Las Mañas,slim gelokaliseerd tussen de haven en de rosse buurt, waar de meeste zeelieden te vinden waren.

Ondertussen zijn we drie generaties verder en de recepten van oma Teresa vormen nog steeds debasis van het restaurant. Maar net zoals de omliggende havenstad uitgegroeid is tot een heuse cultuurstad met een bruisend nachtleven, is ook Las Mañas geëvolueerd. De filosofie blijft hetzelfde:authenticiteit, kwaliteit en een uniek product, waarvan de selectie centraal staat. We houden de traditionele Spaanse keuken in ere, maar met ruimte voor vernieuwing. Daarom zijn op onze kaart alle klassiekers terug te vinden, maar worden ze afgewisseld met originele nieuwe ideeën. Ook bieden we een selectie van aangepaste Spaanse wijnen aan, om de ultieme smaakervaring te verzekeren.

Met hun passie voor de gastvrijheid, gezelligheid en gastronomie doen ze er alles aan om lekker eten, sfeer en live muziek te brengen. Natuurlijk horen er hier een 20-tal cocktails bij die door onze barman met veel amor worden klaargemaakt.

Als Spanje centraal staat, kan het uiteraard niet bij eten alleen blijven. De uitzonderlijke sfeer is – buiten het overheerlijke eten – wat Las Mañas, Las Mañas maakt. Om het in de woorden van papa Miguel te zeggen: ‘een bezoek aan Las Mañas is pas geslaagd als je alle controle loslaat en helemaal je zelf bent’. Viva!

Deze werkgever heeft nog geen jobs gepubliceerd