De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Nude

Follow
Something About Company

Nude is een hippe east-easy bar in het hartje van Kortrijk

Mensen kunnen er terecht voor signature cocktails en mocktails. Leuke wereldwijntjes en toffe biertjes. Tegelijkertijd wordt er genoten van de Libanese keuken met de talrijke soorten mezzes waarbij foodsharing centraal staat.

Architect Simon Adriaenssens (bekend van oa. Brasserie Surrealiste Brussel, Bicho Malo Gent) toverde het interieur om tot een cosmopolisch pareltje met nouveau art deco invloeden en roze accenten. Naast het interieur is er ook een aangepast zomer én winterterras waardoor het het hele jaar door een vaste speler blijft.

Nude is een echte va et vient met hoge hospitality waarden maar wel in een losse en ongedwongen sfeer. De muziek die na het eten net dat tikkeltje luider staat dan in de traditionele zaken dragen hieraan toe. In Nude kan je terecht voor een lekkere Libanese lunch, een drankje met de vrienden, diner en after-diner. (Bijna) alles mag en niets moet!

Nude wordt gerund door de 3 koppige tandem Mariam, Feysal en Louis die naast Nude ook restaurant Spicy Lemon uitbaten, eveneens te Kortrijk en ook in de lijn van de Midden-Oosterse sferen. Naast hen staat een team van jonge en gedreven collega’s met een enorme diversiteit aan nationaliteiten waaronder mensen uit Griekenland, Afghanistan, België en Marokko, etc. Deze mix draagt bij tot een culinaire explosie van smaken, energie en collegialiteit!

Nude heeft 1 job online geplaatst