De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Ontdek de nieuwste flexi jobs


Dé hotspot voor horeca flexi-jobs 

Zoek je flexi-horeca personeel? Plaats gratis vacatures op horeca-team. Zoek je een flexi-job in de horeca? Zoek in onze database! Of plaats een jobalarm en ontvang nieuwe jobs snel in je mailbox. Met +10.000 bezoekers per maand zijn we dé hotspot voor horeca jobs in Vlaanderen. Lees onze FAQ.

horeca-team.be I horeca jobs vacatures I flexijobs I restaurant café hotel
horeca-team.be I horeca jobs vacatures I flexijobs I restaurant café hotelDé vacaturesite voor flexi-jobs in de horeca

De horeca is een fantastische sector in voortdurende evolutie. De meeste gehoorde bottleneck is het vinden van geschikt personeel. En dat is nu net de basis van ons concept. Een toegankelijk platform waar werkgevers gratis vacatures kunnen plaatsen. En waar horeca lovers makkelijk een nieuwe job kunnen zoeken. Want elke horecazaak is zo sterk afhankelijk van het ‘dreamteam’.

Focus op alle horeca jobs

Onze focus op horeca jobs omvat een breed gamma van F&B profielen voor restaurants, hotels, feestzalen, events enz… En dit voor uiteenlopende horeca jobs: kelner, chef, sous-chef, manager, uitbater, maître, shiftleader, afwasser, zaalmedewerker…

Ook voor flexi jobs 

Kortom, we bieden een globale online service voor horeca jobs & vacatures.


horeca-team.be I horeca jobs vacatures I flexijobs I restaurant café hotel

Solliciteer online voor flexi jobs*

* Registreren is niet nodig. Maar met een gratis registratie kan je je sollicitaties zelf beheren, favoriete werkgevers volgen en jobs op maat ontvangen per mail.

 


BEKIJK ALLE VACATURES OP DE KAART & VIND FLEXI JOBS IN JE BUURT